Blaas je gasten omver met een event op een ongeziene locatie


Een event draait in de eerste plaats om de belevenis en daarbij speelt de locatie een cruciale rol. Onze unieke en inspirerende Event Space is gelegen op 40 meter hoogte en biedt jou en je gasten een fenomenaal uitzicht over de wijde omgeving. De spectaculaire ruimtes zijn uiterst flexibel en hebben de meest moderne apparatuur in huis om een blijvende indruk na te laten. Creëer de ultieme ervaring die je genodigden nooit zullen vergeten en garandeer zo het succes van je onderneming of initiatief.adembenemend uitzicht

adembenemend
uitzicht

verscheidene eventruimtes

verscheidene
eventruimtes

hightech apparatuur

hightech
apparatuur

ideaal voor

bedrijfsevenementen

bedrijfsevenementen
en congressen

zakelijke bijeenkomsten

zakelijke bijeenkomsten
en presentaties

opleidingen

opleidingen

productlanceringen

productlanceringen

persvoorstellingen

persvoorstellingen

download

download grondplannen (.pdf) download eventbrochure (.pdf)
T2

SkyTheater


Deze grote seminarieruimte met een maximumcapaciteit van 200 personen heeft een volledig uitgeruste licht- en geluidsinstallatie.
De vele hoge glaspartijen staan je toe te genieten van het unieke uitzicht vanop 40 meter hoogte op Izegem en de wijde omgeving.

ruimte

200

theater opstelling

200

klasopstelling

64

klasopstelling

120

beamer

15.000 LM

microfoon

3 MIC

hoogte

6 m

T2

SkyBar


Deze magnifieke bar van ruim zeven meter lang beschikt over alles wat je nodig hebt om van jouw event een succes te maken. Eveneens kan je hier gebruik maken van 4 beeldschermen met ingebouwde signage software. De SkyBar ligt in het verlengde van SkyTheater en vanaf hier hebt je ook toegang tot het buitenterras. Kortom: de ideale plek om te genieten van een hapje en/of drankje.

ruimte

150

rondetafels

100

tv

4 x 65"

T2

SkyLounge


De ultramoderne SkyLounge op 44 meter hoogte met mooie houten plankenvloer is uitermate geschikt voor kleinschaligere events en perfect combineerbaar met de volledig uitgeruste SkyBar, inclusief de 4 beeldschermen met ingebouwde signage software.

ruimte

150

rondetafels

80

beamer

6.000 LM

tv

4 x 65"

T1

Board Room


De Board Room, met een maximumcapaciteit van 16 personen, is een lichtrijke ruimte met ergonomisch en kwalitatief meubilair en een 75 inch ledscherm met alle beschikbare tools voor videoconferenties. Het is de ideale zaal voor vergaderingen en presentaties.

boardroom

16

tv

1 x 75"

VideoConf.svg

VideoConf

T2

Board Room +2


Op de tweede verdieping van het nieuwe gebouw is een tweede Board Room gelegen. Deze heeft dezelfde inrichting als de Board Room in T1 en beschikt ook over dezelfde technologische apparatuur. Deze ruimte heeft een maximumcapaciteit van 20 personen.

boardroom

20

tv

1 x 75"

T1

Training Room


De Training Room kan tot 48 personen in klasopstelling ontvangen. Je beschikt er over alle moderne technologieën, perfect voor het geven van kwalitatieve opleidingen, presentaties, etc.

klasopstelling

48

beamer

6.000 LM

microfoon

3 MIC

VideoConf.svg

VideoConf

T1

Lobby


De lobby is een mooie en stijlvolle plek met patio en langgerekte bar en is de perfecte locatie om te netwerken. Deze ruimte, met een plafond van ruim 6 meter hoog, leent zich voor koffiepauzes, walking dinners en recepties. De lobby sluit aan op een praktische keuken en werkruimte die ook via een afzonderlijke garage toegankelijk is.

ruimte

250

hoogte

6 m

inclusief bij iedere ruimte


Welke ruimte je ook kiest, je kan steeds gebruik maken van de ruime parking, een stijlvolle ontvangstbalie met welkomstschermen, technische ondersteuning en supersnel internet.

meubilair


Alle ruimtes worden standaard casco aangeleverd, met uitzondering van de Board Rooms en Training Room, zodat die optimaal kunnen ingericht worden volgens de eigen wensen. Er zijn echter ook stoelen en partytafels beschikbaar, die op aanvraag kunnen klaargezet worden. In de SkyLounge en SkyBar zijn volledig uitgeruste vaste bars voorzien. Meubilair met betrekking tot catering wordt voorzien door onze huiscateraars.

cateringSkyline Park biedt keuze uit drie vaste huiscateraars,
die alle catering tot in de puntjes verzorgen in lijn met jouw event.fruy

adelien@fruy.be
tel. +32 56 20 40 44
www.fruy.be

alle faciliteiten aanwezig

info@gourmetinvent.be
tel. +32 9 241 50 25
www.gourmetinvent.be

makwizien

info@makwizien.be
tel. +32 51 40 19 99
www.makwizien.be

branding


Er is digital signage voorzien, in de vorm van meerdere schermen. Ideaal voor een welkomsttekst, bedrijfs- en eventlogo’s, streaming of om partners in de kijker te zetten. Beide gebouwen zijn ook voorzien van aanstuurbare RGB ledlichten. Daarmee kan je beide gebouwen in de gewenste huisstijlkleur laten oplichten, voor een extra impact van zodra je bezoekers Skyline Park betreden.

Win onze event space voor één dag


Drie keer per jaar stelt Skyline Park de unieke Event Space op 40 meter hoogte helemaal gratis ter beschikking voor het bedrijf,
de organisatie, vereniging of groep vrienden met het meest originele concept.meer info

meer info