Win onze event space voor één dag


Drie keer per jaar stelt Skyline Park de unieke Event Space op 40 meter hoogte helemaal gratis ter beschikking voor het bedrijf, de organisatie, vereniging of groep vrienden met het meest originele concept. Dit is een unieke kans, want de evenementruimte biedt een fenomenaal uitzicht over de wijde omgeving en creëert op die manier een ultieme ervaring die je gasten nooit zullen vergeten. Bovendien is de Event Space voorzien van hoogtechnologische audiovisuele apparatuur, meubilair en volledig aangeklede bars. Je hebt dus alles voorhanden om van jouw wilde idee een echte knaller te maken. Dit jaar kozen we de winnaars aan de hand van een wedstrijd op onze Facebookpagina. Wie reageerde op onze post met een pitch over zijn of haar concept en ook nog eens kon uitleggen waarom Skyline Park daarvoor de ideale locatie is, maakte kans om er een unieke belevenis van te maken op onze ultramoderne site.

Dit zijn de drie gelukkigen van 2019:Concept 1: Duurzame Energiebeurs


Skyline Park is er niet alleen om bedrijven te laten groeien en bloeien. Via sport, beweging, gezondheid en welzijn wil het ook streven naar een positieve impact op haar omgeving, het klimaat, en onze maatschappij in het algemeen. Daarom bieden we Roel & Philippe de Event Space aan om via een duurzame energiebeurs buurtbewoners te informeren over de voordelen van zonnepanelen. Een bijna-energieneutraal (BEN) gebouw is dan ook de perfecte omkadering, waarbij het terras op 40 meter hoogte een adembenemend uitzicht biedt op alle daken waar zonnepanelen kunnen komen, tot aan de Kemmelberg toe.

Concept 2: Alles WAt NIet MOcht (AWANIMO)


Voor Alles WAt NIet MOcht maken we graag plaats op Skyline Park. We beseffen allemaal veel te weinig dat het lot zomaar kan toeslaan, en welke impact het kan hebben op ons dagelijkse leven. De Event Space en Outdoor Plaza staan volledig ter beschikking van Steven, en vooral Iben, zijn vrienden en sponsors. Zij kunnen er een verwenfeest organiseren ten voordele van het onderzoek naar Immunotherapie, dat kinderen die vechten of herstellen van leukemie een nieuwe kans op leven geeft.

Concept 3: Kazou Awards 2019


In Vlaanderen zijn jaarlijks meer dan 750.000 vrijwilligers actief die meedragen tot een warme en solidaire samenleving. Het creatieve idee van Laurent om de vrijwilligers van Kazou Roeselare-Tielt te bedanken voor hun inzet ondersteunen we graag met het ter beschikking stellen van onze Event Space. De aanwezige hoogtechnologische audiovisuele apparatuur zal van de allereerste “Kazou Awards” ongetwijfeld een spetterende show maken.

In het voorjaar van 2020 volgt een nieuwe editie van deze wedstrijd. 

meer info